Косово је Србија Косово је Србија

Косово је Србија

www.delije.net
  ДЕЛИЈЕ СЕВЕР

 
Актуелно
- Навијачке вести
- Текућа сезона
- Спортске вести
- Извештаји
- Резултати
- Форум
- Видео - аудио
- Фондација Делије
- Други о нама
- Линкови
- Место за спектакле
- GATE 7

- Контакт
- Насловна
Ретро
- Прича
- Галерија
- Инострана гостовања
- Дерби

Fudbalski klub

Kosarkaski klub
 

Навијачке вести


2022-03-18 18:43:56    Извор: www.delije.net

Да наставимо...

Одавно овакву Звезду нисмо гледали, овако храбру и јаку. Одавно првенство нисмо преокретали. Сви предуслови за долазак на стадион су испуњени. Ако хоћемо дерби на Маракани, ако хоћемо титулу, ако хоћемо најјача европска такмичења и следеће године - немојте да овим јунацима приредимо празан стадион у недељу, већ да направимо тај искорак који ће да траје до подизања пехара у мају!

Није ни лепо, ни звездашки, да играчи после 3 дана од кад су видели пуну Маракану на ногама која 90 минута скаче, сада изађу из тунела и виде оних стандардних 6000-7000 људи. Да би и они имали снаге за победу само 3 дана након онакве утакмице, сигурно је преко потребно када изађу из тунела да виде нешто слично утакмици од четвртка!

Зато, недеља у 18:30, да наставимо где смо стали!
Пошаљи вест Штампај   
  


2021-10-10 11:46:56    Извор: www.delije.net

Истином против лажи!

Поново апелујемо да информације о дешавањима у вези са Групом потражите искључиво на трибини и на званичним налозима Групе.

Због срамотних дешавања након протеста Делија од 20 минута на утакмици са Металцем и пласирања у јавност лажних саопштења навијачке групе Делије Север, због порука које круже данима, а везе са истином немају, ми, Делије, позивамо све људе који желе да се интересују о раду групе, да то искључиво раде на трибини. Kада ми, као Група, имамо да издамо неко саопштење, оно може да се прочита на delije.net или на званичним апликацијама.

Поред ова два места бутик Делије има своје странице на фејсбуку и инстаграму (на ФБ butik.delije и инстаграм butikdelije), али преко њих се ретко када група оглашава, тј. можда се некада пренесе обавештење са delije.net или апликација.

Мислили смо да ово људи знају, али како се десила ситуација где људи и који иду на утакмице зову и питају "шта је ово?", морамо да почнемо да сузбијамо овај проблем и да на што више места кажемо да не постоји ни једна званична страница или налог навијачке групе Делије Север на фејсбуку, инстаграму и твитеру.

Све те групе или налози које неки прате мислећи да имају било какве везе са Делијама су лажне групе и никакве везе немају са нама. Придруживањем, праћењем и читањем објава на таквим групама и налозима дајете легитимитет ко зна коме и тако прво себи, па онда и нама уносите пометњу.

Да нам се не би више дешавале овакве ситуације, апелујемо на људе да користе горе набројана места ако желе да се информишу о раду или ставу навијачке групе Делије Север, а пре тога да долазе на утакмице и ту на лицу места да чују и виде све што треба!
Пошаљи вест Штампај   
  


2021-10-01 11:19:31    Извор: www.delije.net

20 МИНУТА ЗА ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ

Ми, Делије, сматрамо себе слободоумним људима и у стању смо да бранимо нешто и када "јавност" око нас мисли другачије, а ми знамо истину. Исто тако смо и у стању да када нешто преврши све мере јасно и гласно кажемо да то више не треба да се ради ако је свима у интересу да Звезда и даље задржи свој идентитет, који је стваран мимо резултата на терену упоредо и на трибинама.

Зато позивамо све Звездаше и Делије да дођу против Металца у недељу у 20 часова у највећем броју до сада и да поздравимо наше хероје који су десетковани направили фантастичан резултат у Бугарској и да их охрабримо у даљој трци за титулу. Али вас позивамо и да првих 20 минута останемо испред капија стадиона, како би први пут тишином од 20 минута на нашем стадиону исказали свој протест за све испаде и неспортске радње појединих чланова управе којима се деградира име какво је Црвена Звезда. Џабе успеси ако морају да нам преседну. Ми нисмо навикли да ћутимо, али смо то много пута радили зарад Црвене Звезде. Сматрамо да је сада тренутак да људи из клуба коначно схвате озбиљност ситуације и надамо се да више нећемо морати да трошимо ни минут времена на ову тему. То пре свега зависи од оног ко константно прави грешке.

Наравно, ко се не слаже са овим ставом нека уђе на стадион и нека гледа утакмицу од почетка. У звездашкој јавности се као и код нас јавила "црвена линија" и једноставно не можемо против себе и својих гледања на свет, јер тежимо да наша трибина буде исправан део овог друштва коме нико са стране неће "лепити" било какве етикете. Да видимо да ли је оно "на папиру" једнако реалности, а то једино може да се види на стадиону (овога пута испред). У 20. минуту ћемо ући и онда, као никад до сад, дати подршку играчима која ће им сигурно бити преко потребна.

У нади да ће овакав гест бити довољан да ставимо тачку на неке теме које се већ дуго "вуку", желимо да наставимо поход ка титули и европском пролећу, али да се истовремено води рачуна о угледу и имену Црвене Звезде. Јер Звезда је идеологија!

Сви на стадион где нам игра шампион!
Пошаљи вест Штампај   
  


2021-08-31 21:07:23    Извор: www.delije.net

Годишњица стадиона

11.09. - МАРАКАНА РОЂАЦИ!

Делије су одлучиле да од ове године сваке наредне прва утакмица након 1. септембра буде прослава рођендана Маракане.

До сада се прославио само 50. рођендан. Од сада мало да се дигне ниво Звездашке свести, да се убележи у Звездашки календар још један јако битан датум за сваког Звездаша.

Делије већ почињу са припремом за ову утакмицу и нема сумње да ће спадати у ред оних које се памте. Свако ко себе сматра Звездашем, Делијом, овај дан ће му бити посебно драг да дође и да проведе са својим другарима на трибинама наше куће!

ЗВЕЗДА-ПРОЛЕТЕР 11.09. - СВИ НА МАРАКАНУ!
Пошаљи вест Штампај   
  


2021-05-20 11:05:18    Извор: www.delije.net

Прослава титуле 2020/2021

Звездаши, Делије, заљубљеници у црвено беле боје који годину дана нисте крочили ногом на стадион...

Позивамо вас све, да уколико случајно будете у пролазу између два моста са староградске стране у суботу, 22.05. у 19 часова, сви обучени у црвено бело, док ваш клуб буде на, до сада невиђен начин на води славио титулу и све остале рекорде које је срушио, и ако нас “буде доста”, да се придржавате свих прописаних мера о растојању и ношењу маски.

Такође вас позивамо да чувате наш град и водите рачцуна о њему, себи, другима, као и увек! 

Делије Север
Пошаљи вест Штампај   
  


2020-03-13 14:18:47    Извор: www.delije.net

ПРОСЛАВА 75, РОЂЕНДАНА!

Позивамо све Звездаше, Делије... да наставе са куповином карата за прославу рођенана од 75 динара, и да прву следећу утакмицу, кад год она била, дођу на стадион.

Велика жеља је била да прославимо рођендан овај викенд, али та жеља неће престати, напротив, из дана у дан ће бити само већа! И зато позивамо све да купују карте онлајн или на благајни и да из дана у дан пунимо трибине за прву наредну утакмицу када буде услова да се она одигра пред публиком!

Сав приход од улазница иде у хуманитарне сврхе, зато не сме ни једно место на стадиону да остане празно! Сваки дан ћемо подсећати једни друге на бројку која је продата, све до тренутка док карата не буде више било!

Хиљаде Делија само једно чека, да прославе твој рођендан уз спектакл века!
Пошаљи вест Штампај   
  


2020-01-07 19:59:16    Извор: www.delije.net

Одазовимо се позиву цркве

Сутра, 08. јануара, са почетком од 17 сати, одржаће се молитвени скуп подршке нашем народу у Црној Гори, Косову и Метохији и свим српским крајевима у Храму Светог Саве.

Скупу ће претходити литија која ће кренути са Теразија, где је скупљање заказано за 16 сати.
Пошаљи вест Штампај   
  


2020-01-04 23:32:41    Извор: www.delije.net

Црна Гора и Србија, то је једна фамилија

Браћо наша у Црној Гори,У овим тешким тренуцима за све - желимо да вам поручимо да смо уз вас! Истрајте! Победите!

Не дајте да вас тирани трују причама о запаљеним заставама. Атак ка њој је симболично изражавање бунта према свом злу које је настало под том заставом и сотони која се крије иза ње - признавање Косова и Метохије, слање војника на прославу "Олује", улазак у НАТО, а сада и удару на наше светиње.

Поносимо се вашом јуначком борбом и позивамо народ из свих градова да се прикључи и истраје у даљој борби! Такође, поручујемо свим медијима који су у овом одсудном тренутку дали себи за право да блате Цркву и њене највише представнике, да на тај начин стају отворено на страну Миловог режима и издају интересе српског народа!

НЕ РУШИТЕ ЈЕДИНСТВО, НЕ БЛАТИТЕ ЦРКВУ!
ЦРНА ГОРА И СРБИЈА ТО ЈЕ ЈЕДНА ФАМИЛИЈА!!!


Пошаљи вест Штампај   
  

  
Shop
E-cards
Download
wap.delije.net
Ново у shop-у
Мајица ФК ЦЗ БГ 2023
Претрага вести
   
Апликације Делије