Vojvodina - Zvezda 1:2

 

Posto ovih dana ne izlaze novine ne mogu puno da kazem o utakmici osim da smo bili mnogo bolji i pored ova dva gola stvorili smo jos barem 10. 100% sansi,cime je dokazano da je Zvezda u velikoj formi pred subotnji derbi na Vracaru.Stvarno je cudno sta su sve ljudi promasivali.
Sto se tice navijanja opsta je ocjena svih prisutnih da je ovo bilo jedno od najbolih izdanja DELIJA ove sezone.Ali da krenem po redu. Iz Beograda smo vozom krenuli u 08:10,u vozu je bilo oko 200 DELIJA.Atmosfera je bila sjajna i pored toga sto je vecina cijelim putem stajala zato sto su bila samo dva vagona. Izasli smo na stanici u Petrovaradinu negdje oko 10:00,a na stadionu smo bili oko 11:30, i do tada ,a i tokom cijele utakmice nije bilo vece frke osim malih problema u vozu zbog toga sto su panduri bez razloga priveli nasa 2 momka.
Na samom pocetku je stvoren kop od jedno 500-600 ljudi,a momci koji su doputovali busom su u fajtu uzeli slaninarima zastavu TULIPS koja je odmah bila poderana.Navijanje je bilo po mojoj ocijeni,a i po ocijeni vecine prisutnih zaista odlicna jer odavno DELIJE nisu svih 90 minuta podjednako dobro bodrili svoj tim. I uz nekoliko sjajnih sarpata bilo je zaista sjajno.Zanimljivo je i to reci da na cijelom stadionu nije primjeceno ni jedno pirotehnicko sredstvo jer pri ulazu na stadion je bila zaista rigorozna kontrola. Najbola atmosfera je bila u trenutku kada smo dali drugi gol,i kada se do kraja utakmice pjevala pjesma:
" U Novom Sadu,u Novom Sadu eejjjj .........U Novom Sadu ejjjjjj......Uzesmo bodove........"
Sto se tice domacih navijaca i dalje im veliki problem predstavlja to so su podjeljeni na dve tribine,ali i to sto ih je bilo malo jer meni se cini da je vise Novosadjana bilo medju nama nego njih.
Tako je proslo i ovo gostovanje u izcekivanju odlucujuceg meca na Vracaru jer ako u subotu izgubimo za nas je sve sto se tice titule gotovo.Pozdrav.

Sinisa Bosnjak #295 Banja Luka