Izvestaj sa medjunarodnog turnira KOPER 2000

 

 Mec za trece mjesto izmedju ZVEZDE I RIJEKE poce je u 13 casova na BONIFIKI. Skupilo se oko 4000 gledaoca i dosla je vec grupa ARMADE sa kojima smo imali incident. Vise o ovom kasnije.

 Zvezda je pocela utakmico lezerno, skoro celo prvo poluvreme su se trazili na terenu,nikako da stekne zadnji pas i udarac na gol. Sudija ostetio Zvezdu za penal i nekoliko grubih startova na nasim igracima, i nije ni cudo da je trener Muslin iskljucen nakon 30 minuta igre.
 Prvo poluvreme je zavrsilo 0:0. To je bilo slabo poluvreme bez nekih prilika. Zvezda je pocela sa prvom postavom i pocela da igra kako se trazi od nje. Rijeka nije imala 40min nikakvih sansi nisu mogli da prodju centar. Zvezda je povela preko Pjanovica u 65 min, a posle je iskjucen (srbin BOSKO BALABAN) posle udaranja naseg igraca. A tada grupa 30 delija "ustaska picko" pozdravjen je balaban na tusiranje. Posle deset 100% prilika koje nisu realizirali dobiju jebeni gol. Tako su se izvukle ustase.
  Poceli su penali kojih smo se bojali jer nemamo nikada srece. -prvi je pucao ACIMOVIC i pogodio posle mi sa tribina MOGU DA TI PUSE KOCICU KOCICUI obrana -posle opet smo realizirali penal i sledio je promasaj ustasa. i tako zavrseno sa 5:2.

  Incident se dogodio kad je neka grupa navijaca pogodila jednog momka (7godina) dobio je dve pive uglavu samo zbog tog jer je imao sal oko vrata. Tad smo nasrnuli na njih ali je milicija intervenirala i pohapsila, a mi se trcecim korakom se izgubili....
Toliko za sada vise mozete da me pitete drugi put

Pozdrav od STOJANA