Proleter - Crvena Zvezda 0:1


Prijatan prolecni dan u Beogradu... :)

Trebalo je da krenemo u 1, ali smo sacekali akademskih 2 i nesto sata, tako da smo jedva stigli na sam pocetak utakmice. Naravno, jos pre Padinske Skele imali smo vec 2 stajanja ...
Iz Beograda je krenulo 5 punih autobusa i nekoliko automobila. Posto se u busevima stajalo (pilo i duvalo) mozemo reci da je krenulo ukupno oko 300 ljudi.

Pre Zrenjanina, na jednoj pumpi desio se prvi "incident" kad su nas panduri, njih 15-ak zaustavili zbog navodnog pretresa i automatski bili pocasceni pesmom "Sluge rzima, je vi ste sluge rezima..." Posto su videli da je vrag odneo salu, brzo su zaboravili na pretres i pustili nas da nastavimo put.

Odmah po ulasku na stadion drugi incident, koji je izbio totalno bez veze. Jedan od nasih je ostao "zatvoren" u wc-u i poceo da sutira vrata, koja je drzao drugi nas momak. Tu su panduri pomislili ko zna sta i poceli da biju, ali smo im odmah uzvratili (prvo pesnicama, a onda i vec spomenutom pesmom) pa su se smirili.
Posle toga sledi pesma do kraja tekme, a bogami i po izlasku sa stadiona i u busevima.
Promovisana je nova pesma:
"Svuda grmi okolo,
 nasa pesma ponovo,
 sve je gotovo,
 sve je pijano,
 nasa Zvezda prva ponovo".
Bila je i koreogafija sa crvenim i belim kartonima ravnomerno rasporedjenim, a onda smo trcali svako za sebe i totalno ih izmesali :).

Sve u svemu, odlicna uvertira za vecerasnju petu utakmicu protiv grobara.