PAOK - Crvena Zvezda 82:53 (43:30)

  O samoj utakmici ne vredi trositi mnogo reci. Iznecu samo 2 podatka: najefikasniji nas igrac je bio Jestratijevic sa 11!!! poena, a imalii smo i zavidan sut za tri poena - 13:0.
  Sa igracima se nesto desava, to je vec evidentno. Na terenu deluju potpuno nezainteresovano, odsutno i letargicno. Moguca su 2 odgovora zasto je to tako. ili su preumorni ili nemaju motiva. Ovo nije pojava samo na utakmicama EVRO Lige vec i u domacem prvenstvu. Vise mi se cini da je u pitanju motiv, jer da je u pitanju fizicka sprema, oni bi padali u drugom delu utakmice, a njima se desava da padaju posle prvih minut-dva...

  Iz Beograda su za Solun krenula 2 autobusa sa navijacima. Ovo je bilo prvo organizovano gostovanje DELIJA u ovoj sezoni (sto se tice kosarke). Medjutim, jedan autobus je, iz jos nepoznatih razloga ostao u Makedoniji, tako da je utakmici prisustvovalo 50 DELIJA. Kako smo ovog puta mogli da "uzivamo" u igri naseg kluba u direktnom prenosu, mogli smo da cujemo i navijanje koje je bilo na zavidnom nivou. Grka uopste nije bilo, hala je bila maltene prazna, tako da se osim aplauza i povremenih povika domacih gledalaca moglo cuti samo navijanje DELIJA. Koliko su domaci bili tihi svedoci i sledeci primer:
 na nekih 3-4 minuta do kraja, kad je PAOK vec vodio sa nekih 25 razlike jedan nas se 2x prodrao, sto se lepo moglo cuti, "hocemo pobedu" :)).
Inace, u tom delu je dominirala pesma: "I nema veze, sto Zvezda nema veze.... " :)
  Ocekujemo izvestaje sa putovanja cim se vrate u Bg.

  Rec-dve o politici uprave.
Vec dve sezone se najavljuju zvucna pojacanja. Od toga nije bilo nista, sem sto je ove sezone doveden Obradovic, koji nece igrati jos ko zna koliko (juce je izjavio da je poceo da trenira, a da ce zaigrati "kad se bude osecao dobro") i ko zna koliko ce mu trebati da dosegne nivo koji se od njega ocekuje. i dosta mi je vise pravdanja igrali smo bez Obradovica - pa on nije ni minut trenirao niti se spremao sa ekipom. Nisu se oni uigrali i nije on posato nosilac igre i oslonac tima pa da im sad fali....
 Ako se secate, posle smenjivanja trenera Antonica, stajala je izjava "da (izmedju ostalog) sponzori nece da trpe poraze i bruke od 20 razlike". Evo stigli smo i do 30.... sta sad? Da li to znaci zbogom Milatovicu? Ili ima fore za jos jedan takav poraz? Ili ....dokle?
Ja jednostavno nisam za to da se jedan prosecan trener zamenjujem drugim i tako u nedogled.
Trebalo je na pocetku sezone da angazuju dobrog trenera i zavrse sa tim. Takodje, prebacivali su Antonicu, odnosno rekli su da mu nije izgovor mali fond igraca usled povreda. Dobro, pa sto mu onda niste obezbedili igrace? Sto ste obezbedili da kad su svi zdravi, imamo 9 igraca (u koje su ukljuceni mladi Radmanovic i povredjeni Obradovic) i jednog poletarca?