Crvena Zvezda - PAOK 65:64

 

Dvorana: "Dusina"
Gledalaca 4.500
Sudije: Dorzion (FRA), Zahari (CZE)

Crvena Zvezda: Lukovski 8, Jestratijevic 12, Stanojevic 1, Rakocevic 22, Bolic 9 , Radmanovic 10 (2x3), Boskovic (1x3), Topalovic.
PAOK: Prelevic 2, Edvards 17(1), Aleksander 14, Bazarevic 4, Koldabela 10, Vatulas 4, Janulis 9, Nikolaidis, Maslarinos 4, Angelidis, Papakristu.

 

Ponovo RTS nije nasao za shodno da prenosi utakmicu Crvene Zvezde, mada su to redovno cinili dok su se u Ligi Sampiona takmicili grobari, a prenosili su i utakmicu koju je igrala Buducnost.

Usled toga, nismo u mogucnosti da Vam damo nase vidjenje utakmice jer niko od webmastera nije bio u mogucnosti da je vidi.

Sledi "prenos" poslednjih trenutaka utakmice kako su ga videli novinari:

Pri rezultatu 62:62, prvo je Lukovski sutirao za 3 poena i promasio, da bi Zvezda ponovo osvojila loptu i ponovo dosla do vodjstva 64:62. U sledecem napadu Edvards je doneo izjednacenje, a onda je odgovornost preuzeo Rakocevic.
Ostalo je samo 10 sekundi do kraja kada je Igor stao na ilniju slobodnih bacanja, posto je bio fauliran u prodoru. Bio je uspesan u jednom bacanju, ali je i to bilo dovoljno za pobedu jer je Edvards promasio 5 sekundi pre kraja.