Hajduk (K) - Crvena Zvezda 1:3


Nastavlja ZVEZDA sa pobedama!

Ja sam sa par momaka krenuo iz N.Sada u Kulu. Stigli smo pola sata pre tekme. DELIJA je bilo na svakom koraku, puna Kula.

Na pocetku odmah gol! 1:0-Pjanovic. Posle dobrog centarsuta , u kaznenom prostoru Hajduka, isplivo je jedan od njihovih vezera i PJANOVIC je sutirao neodbranjivo.Velika radost na severu,gde je bilo po mojoj proceni oko 200 DELIJA(nisam mogao dobro da vidim, izvinjavam se ako gresim). Sjajno navijanje, Zvezda nagovestava goleadu, redjaju se sanse. Ali samo 15 min.kasnije neverovatno. Kuljani prvi put sutaju na gol i 1:1. Medjutim pesma i dalje neprekidno na severu. Zvezda napada, redja stopostotne prilike(Pjanovic,Bunja...). Zavrseno prvo poluvreme 1:1.

Zna se da u fudbalu posle propustenih sansi sledi kazna.Toga sam se najvise i plasio. Krenulo je drugo pol. i posle dva minuta, ponovo PJANOVIC! 2:1!!!!! Velika radost na severu! Slican gol kao prvi, mada ga iskreno nisam dobro ni video, pa ga ne mogu detaljnije opisati. Tada se vec lakse disalo.

A kad je petnaest minuta pre kraja,sada vec dzoker S.Muslina, Georgioski zatresao mrezu Hajduka(3:1)sve je bilo reseno,naravno uz pesmu, koja se pevala poslednjih 10,15 minuta:Svuda grmi okolo,nasa pesma ponovo...

Jos da napomenem da Hajduk nije imao podrsku svojih navijaca-zulu iz kulu(valjda se tako zovu),a Hajduku su ocigledno sirom otvorena vrata druge lige!

POZDRAV od Delija iz N.Sada
PS:Vidimo se na gazenju obilica!