113 derbi Partizan - Crvena Zvezda 2:0

 

  Ne znam kako da pocnem svoje izlaganje o 113 derbiju koje ce sigurno biti najgori derbi po sudjenju.
  Nas 30-tak iz Zeleznika dosli smo negde 45 min pred mec.Kad smo dosli na stadion sever je vec bio pun i kao pred svaki mec doslo je do psovanja i zvizduka slugama rezima.
  Tekma je pocela odlicno, zapaljeno je jedno 40-ak baklji i pocelo je kidanje stolica.Vec u prvom minutu odlicna sansa za crveno-bele dobar centar-sut Gojkovica lopta dolazi do Pantelica dobar udarac, ali golman Partizana brani,do nekih vecih uzbudjenja nije bilo osim na SEVERU gde je nastavljeno sa razbijanjem stolica.
  U 15 min konfuziju odbrane Crvene Zvezde koristi igrac Partizana Ilic i to je 1:0.
  Na SEVERU je doslo do velikog razocarenja i sav bes je bio iskaljen na stolicama koje su vec bile iscupane medjutim u opstoj konfuziji jedna baklja pogadja navijaca crveno-belih inastaje do opste panike glupa murija je kao i svakom slucaju mislila da se iskalili na navijacima cak i na onom koji je lezao i bio tesko povredjen. Da bi sprecili tezi incident vodeci navijaci pripomazu tesko povredjenom i odnose ga sa stadiona.
  Doslo je do blagog opadanja navijanja zbog novonastale situacije,ali na terenu je postojao samo jedan tim Crvena-Zvezda ostaje zal za neiskoriscenim sansama Pjanovica iz dva puta u 27 min meca i 32 min Gojkovica.
  U drugom poluvremenu, ista slika pocelo je kidanjem stolica i dobrim navijanjem uz moze se reci veoma borbenu i dobru igru crveno belih redjale su se dobre akcije i sanse pre svega Bunjencevica ,Pjanovica i Jelica.  Komunisticki klub Partizan gotovo da nije znao da organizuje akciju vec je igrao kao pi*da zatvoreno i sa dosta prekrsaja od kojih su neki bili sigurno i za crvene kartone.
  U 82 min sporni detalj na mecu Pjanovic odlicno prima loptu bezi svojim cuvarima biva povucen za ruku pada ali to nije penal za sudiju KRADOMANA samo 2 min kasnije nema prekrsaja nad Boskovicem kontranapad Partizana i ustasa Kezman idol jugoslovena postize pogodak i to je 2:0.
  Treba samo istaci da je posle meca na tv-Bastilji izjavljeno da je Partizan igrao kao Brazil i da Zvezda nista nije pokazala.
  I na kraju treba ocekivati u novinama kritike na racun DELIJA po vec dobrom planu SPS i njihovih novina.
  RED STAR ULTRAS FUCK PARTIZAN FUCK YUGOSLAVIJA

 JEBO VAS MIRKO I SPS

ZVEZDA , SRBIJA NIKAD YUGOSLAVIJA .