Izveštaj sa gostovanja u Smederevu

 

Oko 250 Delija krenulo je jednim redovnim i sa dva vanredna autobusa put Smedereva na megdan domacem Sartidu (ne treba zaboraviti da je do zabune doslo zbog pomeranja termina utakmice sa nedelje na subotu). Racunajuci i one koji su otputovali kolima i navijace iz Smedereva i okoline, raspolagali smo izuzetnom brojkom nasih navijaca na Sartidovom stadionu. Sigurno je da nijedna druga navijacka grupa u skorije vreme nece u tolikoj brojnosti (po licnoj proceni "kop" je cinilo preko 1000 ljudi), a uskoro ce se na sajtu pojaviti fotke pa cete uostalom i sami videti.
Elem, Sartid nam je uzeo jos jedan bod, igraci su ocajno igrali (posebno izdvajam Bajcetica koji nije ni za "beogradsku zonu"!), a mi smo kao i uvek bili odlicni. Navijanje je bilo sjajno, upaljeno je i 20-ak baklji, ko je u mogucnosti neka obavezno pogleda snimak veceras oko 23h ili sutra ujutro. Incidenata nije bilo (domaci Despoti su veoma jadni, a na kvarnjaka su iscepali mali deo jednog naseg transparenta), jedino nam je na zivce isla policija koja nas je citav sat posle tekme drzala unutar stadiona.
Posle tekme, verovali ili ne mnogi od Delija su krenuli peske put Beograda, jer nije postojao nijedan drugi nacin za povratak. To je samo jos jedan od dokaza koliko se Zvezda voli, a za sve ostale vazi da u ovom trenutku (kad smo prakticno sigurno ostali bez titule) pokazemo sta nam Zvezda znaci u zivotu.
U sredu- svi protiv Vojvodine!!!
I KADA NE BUDES PRVA TI, I KADA SE CUJU ZVIZDUCI I TADA CRVENA ZVEZDO ZNAJ DA TE VOLIM JA!!

Bili