Izvestaj sa utakmice Iva - Partizan

Kao i uvek kad igra Partizan u Sapcu bilo da je basket ili rukomet mi DELIJE iz Sapca smo se trudili da pravimo festu...tako sto dodjemo na pomenute tekme i ne navijamo za klub iz Sapca vec za nas jedini klub koji volimo ...C.zvezdu.
Tako je bilo i prosle subote na mecu IVA-PARTIZAN koji se igrao u 19:30 h. Zbog onog sto se desilo na derbiju smo se dogovorili da nijedan crno-beli sal ne sme biti vidjen na ulici. To smo i sproveli u delo...ko god je bio sa grobarskim salom ostao je bez njega. Grobara iz Sapca kao da nije bilo...ne boj te se ovih nasih majmuna je bilo tek 5 na utakmici rukometnoj u Beogradu..tako da to nije pravi razlog sto se nisu mangupirali po gradu. U hali nas je bilo negde isto koliko i grobara iz Sapca a bilo je i Beogradjana nekih 8-10 i to cini mi se ekipa ONLY YOU PFC iz Zemuna. Murija ih je stavila do nas, i cekala da mi nesto napravimo pa da nas izbace , ali i mi navijaci imamo mozga pa smo to ostavili za posle. Nismo dozvolili da postave svoj transparent...tako da je jedini bio nas dugacak oko 16 m. DELIJE SABAC. Murija je pomerila Beogradjane tamo gde su stajali grobari iz Sapca, a mi smo to jedva cekali pa je 4 ludaka sa salovima otisla kod njih i pocela da peva zvezdine pesme i da skida onim mentolima salove...ovi su se pravili kao da se nista ne desava. Utakmica je pocela i mi smo sve vreme vredjali Tomasevica i ostale siptare ukljucujuci i ove na tribini. "CIJE DETE CUVAS DEJANE, ZENA TI JE KURVA DEJANE, ZENU TI JE JEBO DRAGISA...SKOCIM TI NA ZENU DEJANE...." Sudija je na intervenciju gore pomenutog majmuna intervenisao i zatrazio da se mi izbacimo iz hale..sto se i desilo jos u 5 minutu prvo poluvremena. Sve je to propraceno uzvicima " IVO ISPADNI!!!!" Posle kraceg vremena smo izasli iz hale, a posto nismo mogli da uzmemo nasu zastavu zbog murije jedan je plavac dobio staklena vrata po glavi jer je pokusavao da zastiti grobarcice od naseg upada na njihov ulaz.
Posle tekme smo isli do stanice da se razracunamo sa grobarima ali je grupa od 8 klinaca 82 - 81 god. vec otislo tamo i makljala se ovima na ruke. Radili su i suncobrani i to drveni.. limene kante za smece kamenice ... Murija je vec bila na putu...i kad se skupilo nekih 40 cigana ispred autobuske i kad smo vec krenuli na njih ...zacule su se sirene na maricama...tako da su siptari prosli sa modricama koje su im napravili klinci. O ovom u hali je SOS dao vec izvestaj...gde se moze cuti jadanje onog mentola Tomasevica na racun naseg ponasanja.

#187 Nemanja