2015-03-04 12:45:56   Izvor: www.delije.net

70 година СД Црвена звезда

На данас одржаној свечаности у Лав медија центру нашег стадиона, који од скора носи име легенде Рајка Митића, додељена су признања најбољима из црвено-беле породице у 2014.

Током претходне године у ризнице наших клубова ушла су 42 нова трофеја.

Награда за најбољу у конкуренцији дама додељена је атлетичарки Татјани Јелачи. Најбољи спортиста је капитен ватерполиста Сава Ранђеловић, који је у минулој години освајао пехаре и на клупском и репрезентативном плану.

Најбољи тренер је Дејан Савић, тренер ватерполиста - шампиона Србије, а најбољи тренер младих је Слободан Клипа, тренер јуниора КК Црвена звезда, који је прошле године освојио титулу Евролиге у јуниорском узрасту.

Лауреати награде за животно дело су Александар Шканата (пливање) и Зоран Чивија Ковачић (женска кошарка), а за најбољи црвено-бели клуб проглашен је Џудо клуб.

Специјална признања добили су: тренер Звездиних кошаркаша Дејан Радоњић, за први пласман црвено-белих у Топ 16 фазу Евролиге, женски ватерполо клуб, освајачу шест трофеја у првој години са црвено-белим грбом, као и одбојкашки, тениски и фудбалски клуб.

www.delije.net