Косово је Србија Косово је Србија

Косово је Србија

www.delije.net
ДЕЛИЈЕ СЕВЕР

 
Актуелно
- Навијачке вести
- Текућа сезона
- Спортске вести
- Извештаји
- Резултати
- Форум
- Видео - аудио
- Фондација Делије
- Други о нама
- Линкови
- Место за спектакле
- GATE 7

- Контакт
- Насловна
Ретро
- Прича
- Галерија
- Инострана гостовања
- Дерби

Fudbalski klub

Kosarkaski klub

 

Навијачке вести


2017-05-24 10:39:25    Извор: www.delije.net

Финале Купа

Финална утакмица Купа Србије играће се у суботу, 27.05.2017. на стадиону ЈНА, са почетком у 18 сати.

Карте се продају на благајни нашег стадиона од данас, у термину од 10 до 18 сати, све до суботе.
Такође, могу се купити и у Ticketline шопу на Новом Београду Бул. Милутина Миланковића 1, локал 46 у радном времену од 10 до 18.

Цена карата је следећа: Север 500 рсд, Исток 1000 рсд, Запад 1000 рсд.

Идемо Делије!
Пошаљи вест Штампај   
  


2017-05-15 20:00:19    Извор: www.delije.net

Позив за Раднички

Ако си прави Звездаш, онда знаш зашто би требало да будеш ту 21.05. и зашто треба да се потрудиш да сва празна места око тебе буду пуна тог дана! Ако славимо, да то урадимо како треба, ако не славимо да покажемо колико је наш клуб велик и у тим тренуцима и ко је ко!

Делије ће дати све од себе да се та утакмица памти. Буди део онога што је Звезда, буди део трибина тог дана!

БИЛА ПРВА ИЛИ НЕ ЈА ВОЛИМ ЈЕ - ЈЕР ЈА САМ ЗВЕЗДАШ!
21.05. - СЛАВИМО ТИТУЛУ ИЛИ ЗВЕЗДУ!
СВАКИ МОТИВ ЈЕ ПРИЧА ЗА СЕБЕ!
Пошаљи вест Штампај   
  


2017-03-29 12:52:43    Извор: www.delije.net

Позив за Уникс

За утакмицу са Униксом навијачка трибина ће бити на северу у доњем прстену, и овим путем желимо да позовемо све Делије да дођу на овај јако битан меч и попуне ту трибину до до последњег места.

Желимо пре свега да пружимо подршку нашем тиму у битној утакмици, али и да покажемо и докажемо свима ко су Делије и колико воле свој клуб пошто се много тога доводило у питање ових дана! Много смо се опустили на прошлим утакмицама и то је довело до многих неспоразума. Како би се ти неспоразуми што пре превазишли, битно је да сваки Делија схвати озбиљност овог позива и појави се у петак у копу који ће бити на Северу иза клупа за резервне играче. Сад је битно да се покаже наша љубав према клубу, величина и снага групе која је јако битна за наш клуб!

Цена карте за нашу трибину биће 650 динара.
Пошаљи вест Штампај   
  


2017-03-23 15:45:16    Извор: www.delije.net

Шетња са Русима

Позивамо све праве и искрене пријатеље руског народа и братског клуба Спартак, да у суботу у 15 часова, дођу у парк изнад Славије, који се налази на углу Бирчанинове и Катићеве, одакле ћемо заједничком шетњом са нашом браћом из Русије, да покажемо праву снагу нашег пријатељства.

Скуп је планиран за 15 часова, а полазак убрзо након скупљања, како би на време стигли испред стадиона, и на време ушли због кореографије која је планирана за почетак утакмице!

Руси и Срби браћа заувек!
Пошаљи вест Штампај   
  


2017-03-08 15:28:10    Извор: www.delije.net

Црвено бела крв, 10.03.

Прошло је више од три године од прве акције добровољног давања крви, а сада организујемо једанаесту.

Нова акција заказана је за петак, 10.03.2017., у Прес центру на стадиону Рајко Митић од 11 до 18 часова.

Крв може дати само особа узраста од 18 до 65 година, као и особа која нема здравствених проблема. Препорука Завода за трансфузију такође гласи да је неопходно да давалац буде испаван, да обедује и да није под терапијом. Интервал између давања крви треба да буде три месеца за особе мушког, односно четири месеца за особе женског пола.

Наше мало некоме живот значи!
Пошаљи вест Штампај   
  


2017-02-04 11:15:14    Извор: www.delije.net

Позив за следећи меч

Делије, Звездаши,
Наредну утакмицу у Пиониру Звезда игра 23. фебруара против Галатасараја. Та утакмица је свакако посебан повод да се још једном сетимо нашег преминулог брата Марка Ивковића - Јагоде.

Зато већ сад позивамо све Делије и Звездаше да на ту утакмицу дођу у мајицама са Марковим ликом. Желимо да цео Пионир, од партера до врха трибина, буде у тим мајицама и да сви заједно још једном покажемо да сећање на нашег храброг брата траје у срцима свих Делија и Звездаша.

Иако знамо да сви имају мајице, ако је неко можда нема, може је купити у бутику Делије на западу Маракане. Времена има сасвим довољно а сви које долазе набаве мајице и да против Галатасараја цела хала буде у мајицама ЖИВИШ!

Са севера нек` запева свако, нек` живи Марко!
Пошаљи вест Штампај   
  


2016-12-16 22:01:15    Извор: www.delije.net

Меморијални турнир

Меморијални турнир `Велибор Дуњић` одиграће се на његов рођендан у сали спортског друштва. Почетак је заказан за 11:30 часова.

Турниру ће претходити помен који ће бити одржан на бежанијском гробљу са почетком у 10:30.
Пошаљи вест Штампај   
  


2016-12-13 15:43:26    Извор: www.delije.net

Саопштење Делија

Поводом натписа у појединим новинама, где се ваде цитати са лажних профила на друштвеним мрежама фејсбук, инстаграм и твитер, у име наше групе, желимо да скренемо пажњу да сем фејсбук странице `Фондација Делије` и `Бутик Делије`, ми као група немамо никакве везе са налозима које су направљени на било којој друштвеној мрежи.

Навијачи Звезде могу слободно да све оне који у наше име отварају такве налоге сматрају провокаторима и људима који не мисле добро ни нашем клубу ни групи. Колико је све то злоупотребљено довољно говори показатељ да такве групе на друштвеним мрежама имају по неколико десетина хиљада пратилаца. Дужни смо да скренемо пажњу тим људима да су преварени и да било шта што прочитају на тим страницама нема везе са нашом групом.
Пошаљи вест Штампај   
  

  
Shop
E-cards
Download
wap.delije.net
Ново у shop-у
Комплет тренерка ФКЦЗ
Претрага вести
   

Domaca knjizara