Косово је Србија Косово је Србија

Косово је Србија

www.delije.net
ДЕЛИЈЕ СЕВЕР

 
Актуелно
- Навијачке вести
- Текућа сезона
- Спортске вести
- Извештаји
- Резултати
- Форум
- Видео - аудио
- Фондација Делије
- Други о нама
- Линкови
- Место за спектакле
- GATE 7

- Контакт
- Насловна
Ретро
- Прича
- Галерија
- Инострана гостовања
- Дерби

Fudbalski klub

Kosarkaski klub

 

Навијачке вести


2020-06-16 21:38:31    Извор: www.delije.net

Прослава титуле

У суботу славимо титулу и рођендан!
Борјан је све рекао!

СВИ НА ПРОСЛАВУ!
Пошаљи вест Штампај   
  


2020-03-13 14:18:47    Извор: www.delije.net

ПРОСЛАВА 75, РОЂЕНДАНА!

Позивамо све Звездаше, Делије... да наставе са куповином карата за прославу рођенана од 75 динара, и да прву следећу утакмицу, кад год она била, дођу на стадион.

Велика жеља је била да прославимо рођендан овај викенд, али та жеља неће престати, напротив, из дана у дан ће бити само већа! И зато позивамо све да купују карте онлајн или на благајни и да из дана у дан пунимо трибине за прву наредну утакмицу када буде услова да се она одигра пред публиком!

Сав приход од улазница иде у хуманитарне сврхе, зато не сме ни једно место на стадиону да остане празно! Сваки дан ћемо подсећати једни друге на бројку која је продата, све до тренутка док карата не буде више било!

Хиљаде Делија само једно чека, да прославе твој рођендан уз спектакл века!
Пошаљи вест Штампај   
  


2020-01-07 19:59:16    Извор: www.delije.net

Одазовимо се позиву цркве

Сутра, 08. јануара, са почетком од 17 сати, одржаће се молитвени скуп подршке нашем народу у Црној Гори, Косову и Метохији и свим српским крајевима у Храму Светог Саве.

Скупу ће претходити литија која ће кренути са Теразија, где је скупљање заказано за 16 сати.
Пошаљи вест Штампај   
  


2020-01-04 23:32:41    Извор: www.delije.net

Црна Гора и Србија, то је једна фамилија

Браћо наша у Црној Гори,У овим тешким тренуцима за све - желимо да вам поручимо да смо уз вас! Истрајте! Победите!

Не дајте да вас тирани трују причама о запаљеним заставама. Атак ка њој је симболично изражавање бунта према свом злу које је настало под том заставом и сотони која се крије иза ње - признавање Косова и Метохије, слање војника на прославу "Олује", улазак у НАТО, а сада и удару на наше светиње.

Поносимо се вашом јуначком борбом и позивамо народ из свих градова да се прикључи и истраје у даљој борби! Такође, поручујемо свим медијима који су у овом одсудном тренутку дали себи за право да блате Цркву и њене највише представнике, да на тај начин стају отворено на страну Миловог режима и издају интересе српског народа!

НЕ РУШИТЕ ЈЕДИНСТВО, НЕ БЛАТИТЕ ЦРКВУ!
ЦРНА ГОРА И СРБИЈА ТО ЈЕ ЈЕДНА ФАМИЛИЈА!!!


Пошаљи вест Штампај   
  


2019-12-31 08:21:31    Извор: www.delije.net

За српски народ, светиње, Звезду!

У четвртак наш кошаркашки клуб игра битну утакмицу против Бајерна у Арени. Ово је прилика да подржимо наше игаче, али уједно и позив групе да се све Делије, сви Звездаши, сви они који нису планирали да дођу на ову утакмицу... појаве, и да покажемо нашој браћи у Црној Гори који воде велике битке за очување наше вере и идентитета да нису сами!

Након утакмице окупићемо се сви код лопте на северној страни Арене, одакле ћемо кренути у шетњу до црногорске амбасаде у Кнез Михајловој. Ако нашој браћи у Црној Гори није хладно и мрско да у снегу до колена на неким местима бране оно чега смо и ми део, онда ни нама не би смело да буде тешко да се у никад већем броју прошетамо до града и за почетак, на овај начин ставимо до знања нашој браћи да нису сами, да смо ту да могу да рачунају на нас! Зато већ сада одлажите све за тај дан, ова порука може да успе само уколико се велики број људи одазове овој шетњи!
Пошаљи вест Штампај   
  


2019-08-21 10:46:31    Извор:

Црвено бела крв, 24. i 25. 08.

Традиционална акција "Црвено-бела крв" коју организују навијачи Црвене звезде са Институтом за трансфузију крви, биће одржана по 17. пут на стадиону "Рајко Митић".

Сви људи добре воље имаће прилику да учествују у новој акцији 24. и 25. августа, а врата Медија центра, где се стандардно одржава акција биће отворена од 10 до 18 часова оба дана. За све који својим учешћем буду подржали акцију "Црвено-бела крв", Црвена звезда је спремила велико изненађење.

Крв могу дати све особе узраста од 18 до 65 година. Потребно је да буду здраве, наспаване, да једу пре давања крви и да не буду под дејством алкохола или неких других опијата. Интервал између давања крви треба да буде три месеца за особе мушког, односно четири за особе женског пола.
Пошаљи вест Штампај   
  


2019-07-01 10:11:28    Извор: www.delije.net

Акција за сезонске карте

Звездаши, Делије...да не дужимо много! Позивамо све оне којима је наш клуб стварно у срцу, да дођу у суботу 06.07., испред зграде спортског друштва у 12 часова, где ћемо се скупити, надамо се у великом броју, и одакле ћемо заједно отићи да обновимо чланство и извадимо сезонске карте за следећу сезону.

Ово је лична карта свакога ко себе сматра делом породице која је уз клуб нон стоп, и зато позивамо све Звездаше, Делије групе, градове, крајеве, млађе, старије... који препознају значај ове акције, да се појаве у суботу у 12, и да бројношћу покажемо и дамо пример осталима шта треба да следе. Да закотрљамо Звездашку причу како наш клуб и заслужује последњих година. Време је да Звездаши коначно дају повратни сигнал клубу који је у последње време много испред трибина нашег стадиона, а и да није, ово је ствар која треба да постане најнормалнија за свакога ко себе сматра навијачем.

Почнимо полако да градимо културу одласка на стадион заједно. Времена има довољно да сви наместе своје обавезе тако да могу да се појаве на овом веома битном Звездашком скупу.

Субота 12 часова-сви на стадион!
Пошаљи вест Штампај   
  


2019-04-17 13:22:28    Извор: www.delije.net

Наш циљ - 900 јединица крви!

Делије, Звездаши, људи, пред нама је нова, 16. по реду прилика да покажемо своју хуманост на делу и дамо крв онима којима од ње зависи живот.

Овог пута имамо и додатни повод - ова акција биће још једна у низу најава за велики спекаткл који нас очекује 19. маја - прослава 30. титуле наших фудбалера и 30. рођендана Делија.

Кроз цело своје постојање Делије се баве и хуманитарним радом и тако помажу својој држави и свом народу, па овом акцијом подсећамо на тај важан сегмент у историји навијачке групе Делије.

Да би и по броју давалаца ова акција остала упамћена помножили смо две цифре које славимо 30. титула и 30. рођендан и добили циљ ове акције- 900 ДАВАЛАЦА!

Акција се одржава у понедељак и уторак 22. и 23. априла 2019. у стандардно време (10-18:30) и на стандардном месту (Запад Маракане).
Сваки добровољни давалац ће добити захвалницу за овај гест у виду карте за фудбалски дерби који се игра пар дана након акције.

Јављајте свима, спремајте се и видимо се на Маракани!
Пошаљи вест Штампај   
  

  
Shop
E-cards
Download
wap.delije.net
Ново у shop-у
Дрес ФКЦЗ 2019/20
Претрага вести
   
Апликације ДелијеDomaca knjizara