DELIJE Internet Fan ClubDELIJE Internet Fan Club

Fudbalski klub


Zvezda uzivo


Navijacki rekviziti
Grupe sirom sveta
Nadjite nekoga u svojoj blizini
Free email
Razmena polovnih rekvizita
Stadion
Linkovi ka sajtovima DELIJA i Zvezde


Pretrazite internet direktno odavde i pomozite sajtu DELIJA

Make Extra Money


Click here to visit our sponsor
Free Advertising from Click2Net!
 

vas i nas gost
Nenad Lalatovic,
kapiten FK CZ

 

   Postovani posetioci www.delije.net - u skladu sa tradicijom intervjuisanja licnosti iz Zvezdinog Sportskog Drustva, sledeci u nizu nasih i vasih gostiju trebalo je da bude kapiten F.K.C.Z. Nenad Lalatovic koji je trebalo da odgovara - na vasha pitanja.

Medjutim, uz neverovatna objasnjenja, kapiten voljenog kluba cak tri puta je izbegao vec dogovoreni intervju, pa vama postovani posetioci naseg sajta ostavljamo da sami donesete zakljucak.

U nastavku teksta mozete procitati koja su to sve pitanja stigla pre nego sto smo kao urednici ovog sajta odustali od potere za momkom koji nije ispostovao svoja obecanja.




Budimir Markovic
Zdravo, Kako Crvena Zvezda igra veoma promenljivo poslednje vreme imam nekoliko pitanja:
1. Zanima me tvoje misljenje, da li su porazi koji su oterali Muslina, njegova krivica ili ne-zalaganje pojedinih igraca?
2. Da li smatras da je sadasnje zalaganje pojedinih igraca nedopustivo za dres koji nose?
3. Zasto u poslednje vreme mnogo manje ucestvujes u napadu nego ranije? Mislim da Zvezdi nedostaju tvoji prodori da bi imala ofanzivniju igru.
4. Da li gledas utakmice stranih liga na TV-u? Primecujes li, kada ih gledas, da igraci u tim ligama mnogo vise trce nego ti i tvoji saigraci? Da li si primetio kolika je razlika u igri tima kada neko potrci kao Bogavac?
5. Da li mislis da je disciplina u timu problem?

Dudi, Delije Vracar
Pre tri godine(nisam siguran ali mislim da je tri ali u principu nije ni vazno)kada je kapiten usao u uzu konkurenciju za prvih 11,Nenad Lalatovic je vazio za jednog od najperspetivnijih odbrambenih igraca evrope, i to ne po misljenju nasih potplacenih i neobjektivnih novinara, vec po misljenju svih nas vernih navijaca koji smo bili ponosni na novog Belodedica naseg Beogradjana.U novinama su se odmah pojavile informacije da je zainteresovan Milan kao i mnogi veliki evropski timovi sto je i bila realnost.Tada smo svi bili ponosni na naseg Laleta,naseg Beogradjanina,kojeg smo videli kao novog predvodnika nove velike Zvezde,nove velike evropske Zvezde.Danas nekoliko sezona kasnije Lalatovic je kapiten najsramotnije generacije koja je ikada nosila sveti crveno beli dres,a svojim igrama vise ne zasluzuje mesto ni u timovima koji se bore za opstanak u najjacim svetskim ligama a smesno je i pricati o velikanima poput Milana.Ono sto takodje najbolje pokazuje o njegovoj igri je to da "Lale" kao kapiten Zvezde nije stigao ni do sireg spiska jedne katastrofalne reprezentacije kao sto je nasa gde je po talentu vec trebao da bude stub odbrane.Uzrok ovakvog sunovrata naseg nesudjenog idola kao i celog tima barem je nama Beogradjanima dobro poznat.Ispalo je da je Nenad Lalatovic umesto u predvodnika fudbalskih sampiona izrastao u predvodnika bande alkoholicara i narkomana koji i pored katastrofalnih rezultata svog tima svakog vikenda banci po beogradskim klubovima gde u polu-zivom stanju docekuje rane jutarnje casove.I na kraju da postavim pitanje.Da li je dobar provod i lude noci provedene sa nekom od popularnih beogradskih kucki,za jednog coveka koji je ceo zivot posvetio fudbalu,vaznija nego san da se jednog dana igra finale Lige Sampiona da li sa svojim maticnim ili nekim drugim klubom,sto je za jednog takvog talenta kao sto je Lalatovic bila realnost a sada je daleko od toga,a takodje i od ugleda kluba za koji ceo zivot navija a koji danas od njega zavisi?
"ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE"

Milos
Da li mislis da je za KAPITENA Crvene Zvezde dovoljno samo to da poniknes u njenim redovima i da si iz Beograda ili moras da imas jos kvaliteta? P.S. Zvezde nigde nije bilo kada je njen kapiten bio "njeno dete"-IvanAdzic.

Delije Niksic
1.Moze li Crvena Zvezda i ove godine da osvoji titulu ili cemo samo kupom da se zadovoljimo?
2.Ostajte li i sledece sezone u Zvezdi?
3.Zbog cega onako slaba igra zvezde i niksicu pogotovo i prvom poluvremenu?

Nikola, Vukovar
1. Cenis li ZVEZDU?
2. Sta za tebe znaci igrati u C.Z.?
3. Ima li nade od vas (mislim ove generacije) ili ste totalni promasaj?!

Sasa Vladic, Nemacka
Cao Nenade, stvoren je plan da Zvezda u roku od dve godine udje u ligu sampiona. Ja to najvise zelim, mislim da to i ostali navijaci Zvezde zele. Sta mislis ti o tom planu i da li moze nasa zvezda to da uspe? pozdrav iz Nemacke

Delija Geteborg
1.Ako te ne mrzi kazi Pjanovicu da jedan Muslin vredi vise nego milion Pjanovica.
2.Jedan je Slavoljub Muslin i interesuje me da li je to najbolji trener koji te je ikad trenirao.
3.Postoje li te pare za koje bi igrao za partizan.

Boris
Dragi kapitenu, pratim zvezdu intenzivno od one generacije koja je osvojila tituli evropskih sampiona '91, pratio bih i ranije, ali bio sam mali da idem sam na utakmice :). Razumem ja da nije moguce svake godine da se osvoji titula, kup i sl. Ipak od kako ja aktivno pratim fudbal, izvini na ovim recima, tim u kojem si ti kapiten je najneborbeniji tim Zvezde. Inertnost, nonsalantnost slabo zalaganje ... Nije ovo toliko losa generacija, u nasoj ligi je mozda najbolja, ali pitam te ja: gde vam je borbenost, pobednicki mentalitet ? Najbolji primer za ovaj tekst je vasa utakmica sa Obilicem na Vracaru u jesenjem delu sezone. Pa dok smo mi usli na stadion vi ste primili dva gola !!! To prvo poluvreme je bilo najgorih 45 minuta kojih sam ja video da je pruzio neki prvi tim FK Crvena Zvezda 10 godina unazad. Niko od vas ne igra srcem. Vi niste pretplaceni na taj dres. Dosta vas je poniklo u Zvezdi, a tako se, lose, borite za njene boje. Hocete li vi to da promenite ? Veruj ti meni 5 godina posto odete iz kluba vecina vas ce biti zaboravljena. Veliki broj ranijih igraca je tako prosao i 90% navijaca i ne zna gde oni danas igraju zato uradite nesto da ostanete zapamceni. Mozete li vi da ucinite nesto da promenite pristup igri ? Opet ponavljam: trofeji nisu toliko bitni svake godine, bitno je da se osvetla obraz Crvene Zvezde koja je jedina vecna, a sto vi to ne shvatate ili ne zelite da shvatite. Pozdravljam te.

Mihajlo Janackovic
Zdravo Nenade
1. Da li cemo osvojiti kup?
2. Da li DELIJE zasluzuju onakvu igru Zvezde?
3. Da li zasluzujes da igras u Zvezdi?
4. Zbog cega se ne trudis na utakmicama?
5. Da li ste zasluzili batine? Pozdrav iz bloka 45

Mirko Zivkovic
ja sam zvezdas petnaest godina i volim sve igrace kao bracu rodjenu ali ne mogu da verujem u jednu stvar i zato pitam Kapitena:kako te nije sramota da posle boda u Niksicu i ocajne igre odes na splav Joker(nije uopste bitno sto je bas taj splav u pitanju) i provodis se do jutra uz alkohol i ko zna sta jos.To je sramota za klub a to ni tebi ni tvojim saigracima nije prvi put,jer znam i za Stupicu i ostala mesta na koja izlazite.
Mirko Zivkovic,ogorceni navijac.

Stefan, Lazarevac
Dokle planiras da ostanes u Zvezdi,po tvom misljenju trenutno najbolji igrac Zvezde,sa kim se najbolje slazes iz ekipe,i jedan malo opsirniji opis Delija(prokomentarisi nase navijanje i vernost,cene li to tvoji saigraci?) i da li si nekad bio na Zvezdinom Severu?

Marko Vukcevic, Podgorica
Pozdrav za najboljeg kapitena. Bio sam u niksicu i uvjerio sam se da su svi protiv nas jer ono sto je uradio sudija je nezamislivo. Imam jedno pitanje za Tebe da li i naredne godine ostajes u zvezdi? puno pozdrava /titula je opet nasa/

Andjelko Jovanovic, Melbourne Puno pozdrava za Nesu i svim Delijama. 1. Koji je razlog i sta se desava u klubu zasto slabo igrate od kada je otisao Muslin? Pozdrav od Delije iz Melburn-a

Nesa, Trstenik
Pozdrav delijama kao i kapitenu Crvene Zvezde Lalatovicu od navijaca iz Trstenika, pa bi zeleo da mu postavim nekolikopitanja:
1. Posto si dugo godina u Crvenoj Zvezdi kakva je razlika izmedju prethodnih godina kada ste osvajali titule i ove godine.
2. Da li smatras posle nemilih scena na pomocnom terenu i tvoje izjave: DA MI IGRACI NISMO OVO ZASLUZILI DA NAS NAVIJACI BIJU- da mi navijaci za svaku utakmicu odaberemo se nas 11 i igramo da li bi bilo u redu avi ko manekeni posto Vas boli uvo da se zalazete i da igrate ,da gledate utakmice posto vozite dobra kola ,da se zezate,primate platu .....
3. Da li znas koliko navijac izdvoji za kartu i peva pesmu na stadionu da bi Vas bodrio i pomogao da pobedite protivnicki tim a Vas stvarno da boli uvo sta on peva zasta peva i koga bodri i da istrcite na teren bez zalaganja bez truda da pobedite taj tim
4. Da li smo mi navijaci krivi sto vi postizete ovakve rezultate kakve postizete i da li mi mozes bar iskreno kazes o cemu se tu radi jer ovakvim rezultatima i igrama rusite ugled kluba.
5. Znam sjedne strane da je ova situacija izazvana zbog loseg stanja u fudbalu ali stvarno Vas nerazumem da naprimer sada protiv Sutjeske koja Vas je nadigrala ili bilo koji drugi klub koji je manji po velicini nego Zvezda odigrate katastrofalno.Sta treba promeniti po tvom misljenju? 6. Da li smatras da je igrac koji igra za klub ,prima platu,vozi dobar auto proslavi se na nekoj utakmici Zvezda i da nemora dalje da sezalaze?

Duka, Kotor
Pozdrav kapitenu. Odlazi li Pjanovic iz Zvijezde? Da li ce bit jos velikih partija Zvijezde u Evropi kao protiv Lestera 3:1...

Marin Kovacevic
Dokle cete da nas brukate?

DelijeSD
Nesho,kazi sta mislis o mogucem ishodu na derbiju?Da li ste psihicki dovoljno jaki za titulu ili cemo morati da se zadovoljimo Kupom.Da li je ovaj tim stvarno mnogo slabiji od proshlogodishnjeg ili je atmosfera poremecena jos od pocetka sezone pa nam priredjujete BLAMAZE iz tekme u tekmu?Da li su ovi "manekeni" svesni grba koji nose na grudima? Tebi svaka cast za ponashanje na terenu.Igrash kapitenski jedan si od retkih koji svoju PLATU posteno zaradjuju(uz mog ljubimca Pjanu i josh nekoliko njih)!!!

Delije iz Karlsruhe
Cao. 'teli smo da kazemo da je ovo sramota sta vi igrate! i prvenstvo je otislo ali kup i veciti derbi 21 aprila mora se pobedeti bre nemoj da saserete opet

Sale, Novi Sad
Neso, ko je sve iz ekipe kao mali isao na sever ukljucujuci i tebe(interesuje me broj ljudi posto imam utisak da niko nikad nije bio na severu)? Koliko vas iz ekipe trenira individualno (posto nemate pojma) van redovnih treninga? Sta mislis o igracima koji igraju za Zvezdu a nikad nisu za nju navijali(Leo je javno rekao jos kad je dosao da od malena navija za Vojvodinu,npr.)? Svima Vama koji ste sada u timu zelim da sto pre odete jer niste dostojni dresa i grba koji nosite! P.S. "Batina je iz raja izasla! Imam utisak da ce do kraja prvenstva biti potrebna jos jedna porcija!

Dejan Lukic, Hrvatska
Postovani gospodine Lalatovicu! Prije svega srdacan pozdrav i zahvalnost sto ste odvojili malo Vaseg slobodnog vremena da nama navijacima Crvene zvezde omogucite da direktno iz "prve ruke" saznamo neke stvari vezane za zbivanja u nogometnom (fudbalskom) klubu.
Ovo pisem dva dana nakon po meni gotovo katastrofalnog rezultata u Niksicu gdje su Sutjeska i Crvena zvezda igrali 0:0. Nije tolika sramota igrati nerjeseno u Niksicu koliko je po meni neshvatljivo da ste u trenutku kada zaostajete za Partizanom za 6 bodova i kada Vas jedino cudo moze dovesti u priliku da obranite titulu odigrali 0:0. Da je to 2. ili 3. kolo vjerojatno bih shvatio, ali ovako?! Puno bi mi draze bilo da ste izgubili npr. 3:4, jer bih barem znao da ste svjesni situacije u kojoj se nalazite i da sve pokusavate da ipak obranite titulu. Ja nazalost nisam gledao utakmicu, pa mozda grijesim kada kazem niste pokusali sve da pobijedite, jer u krajnjem slucaju ne mogu se uvijek postizati golovi, pa zato i postoje utakmice koje zavrse 0:0. Ali na temelju izvjestaja sa utakmice, a moram priznati i na temelju dosadasnjih rezultata u gostima tesko da mogu razumijeti Vas nacin igre i razmisljanja. Vi naravno niste trener da odlucujete koliko cete igrati napadacki, ali nadam se da Vam je ovo barem neka mala pouka i da cete do kraja prvenstva promijeniti stav i uvjeriti nas navijace da i ako ne osvojite titulu (ona ionako nije uvijek rezervirana za Crvenu zvezdu) da ste ucinili sve sto je u Vasoj trenutnoj moci jer ovo do sada nije ni blizu toga. Izvinite zbog mozda i malo preostrog stava (ja svakako nisam od onih koji misle da Vas treba tuci da bi bolje igrali), ali mozda mozete shvatiti i nase navijacko razocaranje. Za kraj nadam se da ste i Vi barem jednako nezadovoljni sa ovih 0:0 sa Sutjeskom kao i ja i da Vam premija koju ste vjerojatno dobili za taj nerjesen rezultat nije motiv za slicne nastupe u buducnosti i da ste spremni do kraja ici na sve ili nista, pa i po cijenu gubitka premija i poraza 3:4. Puno srece Vama u privatnom zivotu, a nogometnoj Crvenoj zvezdi da osvoji kup i barem malo zalijeci rane koje su stvorili sportasi (kosarkasi, rukometasi, odbojkasi ...) ove izuzetno neuspjesne godine.

Curcija
Kvalitetni ste,dobri,sta tu ne stima? Koliko ce te dobiti Grobare? Sta ocekujes da ce te uraditi u daljem toku sezone? Kako izdrzavas sav ovaj pritisak?

Milenko, Melbourne
Puno pozdrava svim Delijama i Nenadu.
1. Nenade dali mislis da Zvezda moze da osvoji titulu kao pre 2 godine?
2. Dali mislis kada je Bunja otisao odbrana Zvezde je pocela da skripi?
3. Sta mislis koji je razlog sto Zvezda neigra kao pre, dok je S. Muslin bio trener?
Pozdrav

Marko Milicevic
jel boskovic stvarno slusa hip-hop???? e ti treba da palis u marseille!!!!!!

Pracka
pozdrav za kapitena zvezde i imam dva pitanja za njega 1.Kako su igraci reagovali na vaspitne mjere?
2.Kada ce igraci poceti da igraju za delije , a ne za nekakve premije?

Stanislav Cukic, Kopenhagen
Pomaze bog!
Jedno pitanje, a nadam se da neces da se naljutis. Kao ludi navijac Zvezde koji cak dodje iz Danske da vas gleda (i to cesto), a vi me razocarate ne zbog toga sto niste dobili (jer i to je fudbal) vec zbog toga sto vam je muka da potrcite posteno za tom loptom (cast izuzecima).
1. Kada ce nasa Zvezda biti opet "ona stara dobra Zvezda"
2. Kako je vama kao kapitenu osecanje da publika koja je vise verna nego sto zasluzujete uz vas?
2. Kako imate misljenje o delijama?
pozdrav od delije iz copenhagena

Minja, Hrvatska
Je li moguce da se u nogometu napravi nesto slicno kao Goodyear liga, ocito da je kvaliteta liga bivsih republika vrlo losa. Bez konstantno jakih utakmica i talenti se tesko razvijaju u kvalitetne igrace i zato pojam vecitih talenata je jako popularan i u Hrvatskoj i Srbiji.

Sefer
Kada cete prestati da se zajebavate i filozofirate i poceti da radite ono za cega ste placeni, da i grate fudbal??? Dosta je bilo zajebancije vreme je da shvatite gde ste i zbog cega ste tu u protivnom idite i nevracajte se!!!

Saranac
Lalo bre, mogao bi da klincima u kraju (pancicevoj) podelis autogram,a mozda i neki sal ili dres!
Ima li nade za sampionsku titulu?

Slavica Dedovic - Hammond
Da li planirate da ostanete u zvezdi na duze vreme, za razliku od perice ognjenovica na koga je odlazak ostavio negativne posledice?
Koliko daleko mislite da ovaj zvezdin tim moze da ode u evropi?
Hvala

Dragan Cosic
Shone sta mislis o tome, i na koji si nacin postupio u nedavnim nemilim scenama?

Dusan, Pirot
Cao Neso ja sam Dusan hteo bih da te pitam da li ce Zvezda do kraja sezone moci da prestigne Partizan. Puno vam hvala cao!!!!

Krajisnik
Imam nekoliko pitanja za tebe Neso...
1.) Prvo kako se osecas kao Kapiten Zvezde, sta to predstavalja za tebe?
2.) Ono sto bi voleo jos da pitam dali smo u mogucnosti da rasturimo grobare( Partizan ) ?
3.) Imamo li sansu za titulu ove godine i dali cete pokusati da se potrudite malo bolje, to kazem zato sto smo najvise izgubili bodove nemarom( Apatin , Cukaricki )?
4.) Ocigledo je da su sad dosle pobede i voleo bi da tako nastavite, koliko vam znaci podrska DELIJA?
5.) Dali mozete da pozovete navijace dobrim igrama da dodju u vecem broju na MARAKANU?
Zelim ti Neso puno pozdrava u sreci i radu i da ulazete snagu u Zvezdu sto god vise mozete jer za to neke kao sto sam ja "ZVEZDA JE ZIVOT"... Pozdrav i S'a srecom i ako Bog da mozda i Dupla kruna pokuca na nasa vrata( imamo li sanse?)...

Nemacka
Zasto se ima utisak da se Zvezdini igraci (izuzevsi Bogavca) "setaju" po terenu, a ne da trce i da se bore?

Danilo Obradovic
Moze li Zvezda ove godine do titule?

Drazen Nikolic
Imam dva,u stvari tri pitanja za kapitena.
1)Sta se tacno desilo izmedju Sefa Muslina i Pjanovica(zbog cega je izbio sukob i koliko dogu je trajao)?
2)Sta se desilo na pripremama na Zlatiboru?
3)Sta je uzrok OGROMNIM oscilacijama u igri Crvene Zvezde?
P.S. pitajte ga kako ce proci sa partizanom

Je li moguce da Zvezda osvoji Prvu Ligu? I ako moze, sta ce biti posle u ligi sampiona ili uefa kupu?

Jelena Bunjevcevic
Lale, da li je tesko biti kapiten kada ekipi ne ide bas najbolje i da li igraci jos uvek kukaju na premije i plate?
Puno pozdrava Tebi i svima u klubu od Bunje.

Stanko, Texas
E meni nije jasno zasto je ceo tim toliko pao u igri, kako mozete da dopustite da gubite i igrte nereseno protiv marginalaca?

dragance, Galway - Irska (S.D. Dujakovic)
Bez ulazenja u polemiku dali je nashe prvenstvo regularno ili ne, koliko takve priche (glasine?) deluju na motivisanost igracha Zvezde kada se cuje kako je "ovaj ili onaj" od pocetka vec sampion? Hvala.

Ilija
Kada planiras da ides u inostranstvo?

Vladimir Adzic
Koliko jos planiras da ostanes u zvezdi i mislis li da su tvoji igraci zassluzili napad od strane navijaca koje su toliko puta obradovali

Gde mogu da nabavim tvoj ( ili bilo koji) originalni dres ?

Stanislav Mihajlovic
Kada mislite uci u Ligu sampiona?

 

PricaGalerijaDerbiVeliki meceviIno gostovanja
VestiTekuca sezonaIzvestajiRezultatiAudio/videoVasi komentariForumChatGrupeIntervjuiShopDrugi o nama
KontaktiFree emailBerzaStadionLinkovi