Sta mislite o Zvezdinom protivniku u drugom kolu kupa UEFA, spanskoj Selti?

 

Iznesite nam i svoje micljenje! Pisite!
Ukoliko ste Clan DELIJE Internet Fan Club-a, napisite i svoj clanski broj

 

Ime i prezime Clanski broj
Datum
 
 
  Dragan  Cosic
Selta,Selta pa gde bas oni?Jaki su, u prvenstvu ali nisu bauk.Nadam se ako igramo smireno,kratkim pasovima i po zamislima Slavoljuba Muslina da mozemo da ih dobijemo.LUKA FCRS.selta iz viga-POPUSICE MI GA!
04. X
 
 
 Ruvidic Nenad To ce biti teska utakmica ali mislim da zvezda u ovoj formi moze da pobedi svakog protivnika! Ali bice intresantna utakmica ove ce biti jos jedna prilika da zvezda pokaze evropi ko su !!!!
Pozdrav Delije Holandija

03. X

     
Radlinski
Zar nije jasan stih: Selti vigo nebi pomogo ni FIGO!!!
03. X
     
    Stevan    Oluic Zdravo !!!
Mislim da Selta ima vrlo dobar tim, mozda za nijansu iskusniji, ali naravno verujem u dalji prolaz Crvene Zvezde.Mislim da ce se glavna uloga odigrati u Beogradu jer sigurno ako Zvezda ostvari 2 do 3 gola prednosti da ce to biti nedostizno za Seltu u revansu, nadam se da nece pasti na pamet nikom ponovo iz Uefe da igra one prljave igre oko gostovanja Selte u Beogradu i da ce se na dostojanstven nacin oprostiti od daljeg takmicenja, jer realno
gledano Zvezda je jaci tim bez obzira na mlad tim. Srdacan pozdrav Stevan !!!
03. X
     
Miroslav Jovanovic selta je sigurno jaka ekipa kao i svi timovi u primera diviziji ali ipak
mislim da zvezda moze savladati tim naseg Djorovica posto zivim u becu imao sam priliku da prisustvujem na velicanstvenom mecu
protiv lestera zvezdini momci su mnogo bolji od ostalih klubova iz srbije a zasto ovi momci ne bih jurisali i na UEFA Cup za kraj bih samo rekao ZVEZDIN SJAJ ZNA VEC EVROPA I SVET pa zasto da ne jurimo vrh ali ako ne uspemo nece biti tako tragicno
03. X
     
Bojan Eric
Znam da su bili dobri, sad neznam bas kakvi su.  Jedva su prosli  prvo kolo (Rijeku), tako da mislim da je ZVEZDA u prednosti bar 60%-40%, jer je ZVEZDA kao sto je poznato odrzala lekciju Lesteru Kiti u Becu na "domacem " terenu, koji je sada prvi u Premier ligi i nasi momci su sigurno kvalitetnija ekipa od Rijeke, koju je Selta savladala u produzetcima druge utakmice.
Pozdrav svim DELIJAMA sirom sveta !
01. X
   
 
Peka
Celta je jak tim ali mislim ako Zvezda bude igrala kao protiv Lestera bice jos slavlja. Celta nije nesto jaca od Lestera i mislim da ce Zvezda da izvuce dovoljno dobar rezultat na Mrakani da se progura u dalje tacnicenje. toliko od mene primite pozdrave od
Delije iz Toronta (inace Nislija)
01. X
  #621  
Nikola Vukovic Selta  svakako  jeste  tezak  rival,ali  moje  misljenje je  da  je  Zvezda bolji  tim.Ako  budemo  igrali kao protiv  Lestera izbacujemo ih  sigurno.Takode  mislim  da  je  Nas  fudbal opet  ponizen  i da smo  trebali  da  igramo  sa  nekom  slabijom  ekipom,a  sa  Seltom  tek  u  polufinalu,finalu.Procicemo  ih 30. IX
     
Nemanja
NISTA NARUCITO!! PROCI CE KAO I LESTER.NASI MOMCI SU POKAZALI DA MOGU DA SE NOSE SA SVAKIM KLUBUM.UVEREN SAM 100% U USPEH. ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE.
30. IX
Herman Trope
Slucajno sam naicao na vac sajt i evo micljenja.
Bio sam na utakmici Rijeka-Celta, gdje je Rijeka parirala Celti punih 110 minuta bez primljenog gola(plus 90 minuta iz Viga = 200min) Mislim da Zvezda koja je ipak iskusnija momcad moce parirati Celti i pobjediti je. cuvajte se sudaca i corovica. Puno srece!!
30. IX
     
Milan Cvetkovic
VELIKI POZDRAV   CRVENO BELOJ  FAMILIJI !!!
Zeleo bi da izrazim svoju neogranicenu SRECU povodom " DO JAJA "  igre i pobede jedinog fudbalskog kluba koga VOLIM. Naravno to je sada samo jedna nova POBEDA ali ce mi zauvek ostati u SECANJU kao borba SRPSKOG KLUBA protiv katolickix kolonasa, ubica, fanatika pa citaj " SATRO " kulturnix i visoko uglednix engleza. Zao mi je sto nije bilo oko 5.000 CIGANA iz  BEOGRADA,SRBIJE.Ipak opet se pokazalo da se ni tako nisu mogli spasiti novog SVETSKOG BLAMA u ocima prisutnix a i onix preko tv i radio prijemnika.I uveren sam da ZVEZDA moze da prodje ne samo lester i seltu nego i daleko jace protivnike.
Greota je samo sto nas nema u KUPU SAMPIONA,  tu nam je mesto, tom takmicenju pripadamo. VECNO ce ZVEZDA u SVETSKOM fudbalu biti, cak i kad nam nedaju da igramo a i kad nas mrze.Imao sam prilke da gledam recimo DEJANA RAMBA PETKOVICA preko tv-a a i da cujem licno od mog prijatelja BRAZILCA da on zasluzeno nosi 10 CUVENOG ZIKA. Ni ovaj tkz novi selektor oci nema a nama SRBIMA je najteze da to iz dana u dan gledamo. SPORTSKA NEPRAVDA nije sprecila ni ceo BRAZIL da aplaudira jednom od jedinix aktivnix ZVEZDINIX MAJSTORA SVETSKE KLASE. I sve sto cu da kazem Je  KO JE SLEDECI   ???
JEDAN OD SRBA KOJI ZIVI ZA ZVEZDU !!!
30. IX
     
Nikola
DA SAMO NASTAVIMO SA DOBRIM IGRAMA PROLAZ JE SIGURAN !
Delija  Vukovar
30. IX
     
 Egon  Kovacevic Ipak mislim da je ova prepreka za nac tim nesavladiva! Oni su ipak prvi u cpanjolskoj ligi.... ali nikad ne reci nikad :)
bakfark
29. IX