DELIJE Internet Fan ClubDELIJE Internet Fan Club

Fudbalski klub


 
Zvezda uzivo

 


Navijacki rekviziti
Grupe sirom sveta
Nadjite nekoga u svojoj blizini
Free email
Razmena polovnih rekvizita
Stadion
Linkovi ka sajtovima DELIJA i Zvezde


Pretrazite internet direktno odavde i pomozite sajtu DELIJA

Make Extra Money


Click here to visit our sponsor
Free Advertising from Click2Net!
 

MISLJENJA


Ime i prezime

Clanski broj
Datum
   
 

 Delije Phoenix

bilo bi do jaja.opet bi se igraka kosarka kao nekad.apsolutno sam za
04. I
  #645  

 Bojan Eric

Neki dan sam napisao da nisam ni za ili protiv te lige.Mislim da je nasa Winston Yuba liga sasvim zadovoljavajuca, to pokazuju rezultati u Evropskim kupovima proteklih 5 godina, a i reprezentacija je osvojila sve osim olimpiskog zlata.
03. I
     

 Branislav Grbovic

Ja sam izricito protiv! 
Pojedinci bas imaju kratko pamcenje!
02. I
  #645
 

Bojan Eric 

Mislim da politika to jos uvek ne dopusta ili nacin na koji ljudi razmisljaju. Rat je bio samo pre 5 godina.U drugu ruku to je jedna dobra ideja koja bi mozda priblizila i saradnju drzava, ko zna !? Kvalitet lige bi sigurno bio na visokom nivou, sto je ja mislim u interesu svih.
Nisam ni za ni protiv lige, kako rukovodstva sadasnjih liga, klubova odluci neka bude tako. Na kraju mislim da bi trebalo da se nade neko resenje i za one manje klubove, koji nisu tako kvalitetni i popularni kao sto su Buducnost, Crvena Zvezda, Cibona, Partizan, Split ili kako se vec klub zove( menjaju mu ime stalno pa neznam) Olimpija i slicni.
01. I
     

 Olivera Luc

ideja o toj ligi je kretenska, jel treba da trcimo hrvatima na
koljena,ustasama, mislim da je to ravno svakoj vrsti ponizenja,znaci pregaziti preko svih mrtvih,preko svih mogucih genocida pa i onog najveceg Jasenovca. Trsite se tog zla jednom za sva vremena! Dole ustase!!! Zar ce i Zvezda , koja je nekad bila stub srpskog nacionalizma, da zaigra u jednoj ustaskoj ligi koja se zove jadranska. Zar  je kvalitet jedne lige vazniji od nacionalnog dostojanstva.
Ako jeste onda bismo mogli sa ustasama da organizujemo i jednu zajednicku fudbalsku ligu koja bi mogla da se zove "JASENOVACKA " cije bi sjediste moglo da bude u Kninu i
naravno da Zvezda i Partizan podnesu molbe za prijem u tu ligu.
Ima li u tom Beogradu i jedan Srbin pravoslavac ili su svi vec odavno pod zemljom.

30. XII

     

 Bogdan Bubalo

Ja sam za "Jadransku Ligu", jer omogucuje nasim sportskim drustvima da se takmice s jakim suparnicima sa teritorije bivse SFRJ. Dvorane bi bile oped pune, mozda bi nasi timovi stekli oped stari ugled i prosperitet, pa tako nebi ni bila tako hitna prodaja najboljih mladih igraca u Italiju, Spaniju i Grcku.Naravno Politicari imaju glavnu rec, i kao sto se trenutno u medijama cuje, su svi, pa cak i Podgoricka Buducnost protiv ucesca Srpskih klubova u prvoj fazi takmicenja.
Sumnjivo je jedino, da li ce biti adekvatna finansijska sredstva i sportskih pojacanja, koji su bez sumnje potrebni nasoj Zvezdi, ukoliko zeli da se takmici s Olimpijom, Cibonom, Zadrom, Bosnom itd.
Za navijace i prvobitno DELIIJE bi takva liga bila cisti raj po meni, jer kada uporedimo proklamacije ostalih navijackih grupi iz bivse zajednice, mozemo videti jednu bitnu tendenciju: svi su zeljni dokazivanja s bivsim protivnicima. Gostovanja, ukoliko bute i poput Politike mogucnost, ce biti sigurno fenomenalno, jer sam siguran, da DELIJE nece organizovano i brojno propustiti megdan u Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu itd. Manje mi se svidja predlog formiranja liga s srednjoevropskim zemljama Austrije i Madjarske, jer te zemlje nemaju niti navijace, niti mentalitet, da bi se mogle takmiciti s ekipama s prostora bivse SFRJ.Uglavnom je jako dobra ideja, koja bi mogla pomoci, i normalizaciji dosta vecih okruga nego sportskih
30. XII
     

 RSFC LJubljana

Pa po mome ja sam za  tu ligu normalno, jer jedino tako moze da bude ponovo jaka liga(bivsa YUG liga),a posebno veoma zanimljiva za publiku.I da ne zaboravim, bez ZVEZDE i partizana ne bi bilo uopste zanimljiva liga.
29. XII
     

 Jacques

Licno mislim da je to odlicna ideja i da je za Zvezdu kao i za Partizan vrlo znacajno da igraju jake utakmice. Svaka cast ostalim timovima u nasoj kosarkaskoj ligi, ali ja sam ubedjen da su Zvezda i Partizan ipak zasluzili da budu izabrani da igraju u jadranskoj ligi, ako nizbogceg drugog, onda bar zbog onog sto su dali Jugoslovenskoj kosarci, narocito u bivsoj SFRJ ligi. Smatram da isto vazi i za fudbal. Uz svo postovanje i simpatije prema, recimo Hajduku sa Liona, licno smatram da oni nikad ne mogu da napune "Marakanu" ili stadion Partizana, kao sto to moze, recimo Hajduk iz Splita. Tradicija je ipak tradicija. I jos nesto, raspadom bivse SFRJ najvise je izgubio sport. To je bilo jedino sto nam je valjalo.

29. XII

     

Sinisa Bosnjak

Nije to toliko lose ,ali ima vremena za to tek poslije jos uvijek je prerano. Mamu vam vasu .......

29. XII

     

Gerald Schneberger

POSTOVANE DELIJE
IDEJU O STVARANJU OVE LIGE OCENJUJEM KAO POZITIVNU ZA RAZVOJ NASE KOSARKE.KLUB KAO ZVEZDA TREBA DA IGRA VISE JAKIH UTAKMICA A NE DA SE MUCI PO NASOJ LIGI.A KAD SU U PITANJU OVAKVE UTAKMICE I KOSARKASI UVEK IMAJU VISE MOTIVA ZA IGRU. TAKO CE NASI KLUBOVI A POGOTOVO "ZVEZDA" STICI LAKSE DO EVROPSKOG VRHA PA CE MO ZA PAR GODINA OPET IMATI NAJACU REPREZENTACIJU NA SVETU A ZVEZDA SIGURNO JEDAN OD NAJBOLJIH KLUBOVA NA NASEM KONTINENTU. ZELIM VAM SVE NAJBOLJE U NOVOJ GODINI I DA OPET MI OSVOJIMO FUDBALSKO PRVENSTVO.

29. XII

 

 

PricaGalerijaDerbiVeliki meceviIno gostovanja
VestiTekuca sezonaIzvestajiRezultatiAudio/videoVasi komentariForumChatGrupeIntervjuiShopDrugi o nama
KontaktiFree emailBerzaStadionLinkovi