Jovana Balasevic, lepa Djoletova kci, otkriva detalje iz svoje najnovije veze i kaze:

MOM OCU JE JAKO DRAGO STO MI JE DECKO NOVOSADJANIN

Jedna od najpozeljnijih "blondina" na nasim prostorima, mlada vojvodjanska glumica Jovana Balasevic svojim odlaskom na Crnogorsko primorje sa novim deckom demantovala je trac da jos uvek nije prebolela uspesnog fudbalera "Crvene zvezde" Lea Lerinca. Njen bivsi decko trenutno je u vezi sa Sindi Stamenkovic, bivsom devojkom Vrbe, menadzera grupe "Models". Jovana nam je rekla da nije bila u vezi sa Sergejom Trifunovicem i da mu je samo posluzila kao rame za plakanje i savetodavac za ljubavne jade koje mu je zadala Natasa Bekvalac kada se pomirila sa Miodragom Kosticem Koletom. Ne krije da je kosarkas Marko Jaric ostavio jak utisak na nju i da ga je pitala da li je zaboravio njen broj telefona. Jovana vrlo cesto u vecernjim izlascima po novosadskim klubovima svojom igrom ostavlja bez daha sve prisutne, sto ovako komentarise:

"Zavrsila sam srednju baletsku skolu, ali za tu vrstu plesa izgubila sam interesovanje onog momenta kada sam upisala Fakultet dramskih umetnosti. Obozavam da igram, sto maksimalno pokazujem svaki put kad izadjem. Ne mogu da zamislim izlazak bez igre."

* Zasto te ne vidjamo po beogradskim klubovima?

Izlazim samo u Novom Sadu jer mi je Beograd suvise urban, mada je nocni zivot u Novom Sadu prilicno umrtvljen i na to se svi zale. Ipak, kad dodje leto, baste se napune i to nas tesi.

* S kim najcesce izlazis?

Sa sestrom, momkom i drugom sa kojim studiram.

* Otkrices nam nesto o svom novom decku?

Marko je iz Novog Sada, sportista je, ali nije poznat. Vaterpolista je i uci decu da plivaju, sto se meni jako svidja. Veza sa njim mi izuzetno prija, jer je on divan mladic. Upoznala sam ga 3. maja. On je novosadsko dete i mom ocu je jako drago zbog toga.

* Kako ste se upoznali?

Sreli smo se u basti jednog poznatog novosadskog lokala. Te veceri nisam isla sa ciljem da nadjem decka, sto ponekad radim. Tada samo mislim gde je, kad ce se pojaviti? Upoznali smo se sasvim slucajno, a posrednik je bila moja sestra. Pocetak nase veze bio je dosta napet jer je Marko zatvorena osoba, a uostalom i ja sam takva, sto je predstavljalo mali problem kada ostanemo sami. Priznao mi je da me se na pocetku "plasio", ne bas bukvalno, jer je kao i mnogi mislio da, posto sam poznata, vijam nekog poznatog ili nekog ko ima puno para. Ali, eto on nije poznat, on je decko koji studira DIF, a ja sam sa njim u potpunosti srecna i zadovoljna.

* Brzo si prebolela Lea Lerinca sa kojim si bila u dugogodisnjoj vezi?

Jesam, prebolela sam ga odavno. Marko se pojavio i vrlo brzo su me on i prolece preporodili. Nisam znala da ce mi se posle raskida sa Leom, tako brzo desiti nesto tako lepo kao sto je ljubav sa Markom.

* Koji muskarci su, po tvom misljenu, vredni paznje?

Moj decko Marko, a pored njega njegov imenjak Marko Jaric, za koga smatram da poseduje sklad spoljasnje i unutrasnje lepote.

* Koje se poznate devojke, po tvom misljenju, izdvajaju lepotom?

Ima mnogo lepih devojaka na nasoj estradnoj sceni. Ipak bih, od svih njih izdvojila moju majku. Volela bih da vidim danasnje poznate devojke kad budu imale cetrdeset godina i kada prodju sve sto nose te godine. Mozda ce neka od njih tada zaista izgledati kao moja majka danas. Zato sada tipujem na Olju Balasevic.

* Po ovome sto si rekla, moze se zakljuciti da ti je majka idol?

Da, pravi idol. Steta sto se medijski ne eksponira, vec je zivot posvetila meni, sestri i bratu, ali to je njen izbor u kojem smo mi svakako bolje prosli od nje. Zao mi je sto svet nije video ko je ona zapravo i koje kvalitete poseduje Olja Balasevic. Stvarno mi je idol i ikona.

* Da li se uvek tako atraktivno oblacis?

Volim da oblacim tesne i kratke stvari. Vrlo cesto nosim farmerice, majicice i patike. To su stvari u kojima se osecam komotno. Evo, sad je leto i najcesce nosim sortsice.

* Da li kroz takvo odevanje iskazujes svoj seksepil?

Ne dozivljavam sebe kao seksepilnu, vec kao dobro upakovanu devojku. Ja sam dokaz da ruzno pace moze da se pretvori u labuda. To je stvar odrzavanja i rada na sebi, jer sve moze lepo da se uklopi. Mnogo vremena potrosila sam radeci na svom spoljasnjem izgledu, ali ne zato da bih izgledala seksepilnije, jer smatram da to dolazi iznutra, i da to imas ili nemas.

* Sta te ispunjava?

Dobro organizovan dan, kad ustanem na vreme, zavrsim sve obaveze na fakultetu, stignem da odem na trening, ali najbitnije je da u toku dana uspem da se vidim sa roditeljima, sestrom i bratom. Tada kao da osetim odsjaj raja na zemlji. Ispunjava me ljubav.

* Lazes li ponekad?

Vrlo cesto lazem, ali u odredjenim situacijama. Uglavnom, kada ne zelim da povredim nekoga, izmisljam gluposti zbog kojih ne mogu nesto da stignem, jer uvek sebi natovarim brdo obaveza. Direktna sam sa pogresnim ljudima, sa najblizima, koje na taj nacin povredim, sto je totalno pogresno.

* Gde bi zelela da provedes vikend iz snova?

Vikend bih volela da provedem sa majkom. Odvela bih je na neko mesto kojem i pripadaju zene kao sto smo ona i ja, kao i jos mnoge lepe zene iz ovog grada. Mi smo ovde zrtve zlobnih komentara i pogleda. Odvela bih je na mesto na kojem ne bismo bile primesene samo kao dve plavuse u koje je ovde vrlo cesto uprt prst, na primer neka to bude: Monte Karlo, Kan, Nica...